IFA 2019

Bosch lanserer Cookit

Kjøkkenmaskinen som også steker og koker.

FANCY, MEN NYTTIG? Det vil tiden vise. Cookit blir tilgjengelig i begynnelsen av 2020. Foto: Berit B. Njarga
FANCY, MEN NYTTIG? Det vil tiden vise. Cookit blir tilgjengelig i begynnelsen av 2020. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

(Berlin) Er du blant dem som lar seg begeistre av alle nyvinninger til kjøkkenet, kan kanskje nyheten Cookit fra Bosch være noe å merke seg:

Under deres pressekonferanse på elektronikkmessa IFA i Berlin, kunne de lansere det nye kjøkkenvidunderet, som altså er en slags foodprosessor, eller kjøkkenmaskin som vi vil kalle det på norsk, som også kan steke og koke mat.

Mange muligheter

Da den nye kjøkkenmaskinen ble lansert onsdag, kunne Bosch fortelle at den byr på tre matlagingsprogrammer man kan velge mellom: guidet matlaging, automatiske programmer og manuell matlaging.

Den byr på temperaturer opptil 200 grader, som dermed bør gi god fleksibilitet med tanke på hva man kan lage. Selve beholderen er på 3 liter og kommer med et større utvalg kniver, visper og kuttere.

Trenger man inspirasjon til hva man skal lage, kan man sende oppskrifter fra appen Home Connect direkte til kjøkkenmaskinen. Og den kan hjelpe til med å sikre et godt resultat, ettersom den har sensorer inni beholderen som kontinuerlig måler og tilpasser temperaturen i bunnen og på sidene. Har man en av de nyere stekeovnene fra Bosch, skal den også kunne kommunisere med disse via Home Connect-appen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer