IFA 2019

Bosch lanserer Cookit

Kjøkkenmaskinen som også steker og koker.

FANCY, MEN NYTTIG? Det vil tiden vise. Cookit blir tilgjengelig i begynnelsen av 2020. Foto: Berit B. Njarga
FANCY, MEN NYTTIG? Det vil tiden vise. Cookit blir tilgjengelig i begynnelsen av 2020. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

(Berlin) Er du blant dem som lar seg begeistre av alle nyvinninger til kjøkkenet, kan kanskje nyheten Cookit fra Bosch være noe å merke seg:

Under deres pressekonferanse på elektronikkmessa IFA i Berlin, kunne de lansere det nye kjøkkenvidunderet, som altså er en slags foodprosessor, eller kjøkkenmaskin som vi vil kalle det på norsk, som også kan steke og koke mat.

Mange muligheter

Da den nye kjøkkenmaskinen ble lansert onsdag, kunne Bosch fortelle at den byr på tre matlagingsprogrammer man kan velge mellom: guidet matlaging, automatiske programmer og manuell matlaging.

KJØKKENMASKIN: Men med enda flere muligheter. Foto: Berit B. Njarga
KJØKKENMASKIN: Men med enda flere muligheter. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Den byr på temperaturer opptil 200 grader, som dermed bør gi god fleksibilitet med tanke på hva man kan lage. Selve beholderen er på 3 liter og kommer med et større utvalg kniver, visper og kuttere.

Trenger man inspirasjon til hva man skal lage, kan man sende oppskrifter fra appen Home Connect direkte til kjøkkenmaskinen. Og den kan hjelpe til med å sikre et godt resultat, ettersom den har sensorer inni beholderen som kontinuerlig måler og tilpasser temperaturen i bunnen og på sidene. Har man en av de nyere stekeovnene fra Bosch, skal den også kunne kommunisere med disse via Home Connect-appen.

Multitasking

Cookit skal dukke opp på markedet i begynnelsen av 2020, og det gjenstår å se om alle funksjonene er mer i veien enn de er til hjelp. For det er en kjent sak at mange kjøkkennyvinninger brukes et par ganger, for så å havne i boden - eller på Finn.no, selv om det slett ikke gjelder alle.

Kanskje det nærmeste vi har sett en liknende kjøkkendings som denne fra Bosch, er Instant Pot Smart WiFi, som også gir svært mange tilberedingsmuligheter og kan styres «hvor som helst»-fra, ifølge USA today. Men - den har ikke skjære, kutte og blandemuligheter i tillegg.

Interessert i flere messe-nyheter? Her kan du lese flere saker fra IFA.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer