Braun CoolTec CT4S

Et slagskip av en barbermaskin.

MASKULIN: Brauns råtøffe CT4S er vår personlige favoritt. Den koster noen hundrelapper mer enn de andre, men er verd pengene. Foto: TORE NESET
MASKULIN: Brauns råtøffe CT4S er vår personlige favoritt. Den koster noen hundrelapper mer enn de andre, men er verd pengene. Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert

Braun-maskinen er stor og tung, og når du starter den brummer den som lite uhyre. Dermed gir den et solid og maskulint uttrykk vi umiddelbart faller for. Tenk Hummer H1.

Den er også testens dyreste, med en pris på like under 1500 kroner. Det fines imildertid en rimeligere variant, CoolTec C2S til 1200 kroner (finnes i skrivende stund på tilbud til 999). Den eneste forskjellen på denne og C4S ser ut til å være at sistnevnte har etui.

Barberingen er svært tett - nesten i nærheten av høvel når du bruker vann (denne er wet/dry). Helt klart testens beste i så måte.

Hårtrimmeren er derimot ikke helt av samme kvalitet. I forhold til testens øvrige maskiner tok den ikke like bra, og hadde tendenser til lugging.

Dette er testens tyngste maskin, og vil dermed ikke være det beste valget dersom du foretrekker å reise bare med håndbagasje.

Med 79db er den ikke testens mest støyende, men den brummende Braun-lyden kan nok vekke husets øvrige beboere om du er den i familien som står opp først en søndag morgen.

Vi har egentlig aldri følt at det har vært noe problem at huden blir varm under barbering, men Brauns kjølelement er faktisk ganske behagelig. Det kan heldigvis skrus av, om du måtte mene det motsatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer