Bruk knivmagnet til oppbevaring av bits og bor

Så enkelt at vi burde kommet på det selv.

Publisert
Sist oppdatert

Lei av å miste bits og bor? Det er ikke til å komme forbi - vi har mistet et par bits og bor opp igjennom årene. Uansett hvor flinke vi tror vi er til å putte ting tilbake på sin rettmessige plass, er det tydeligvis litt vanskeligere enn vi tror.

Guide: Slik får du orden i verktøyet ditt

Det mest irriterende er kanskje at det selvfølgelig er de vanligste bitsene vi mister. De vi bruker oftest. Og når vi skal kjøpe nye, må vi kjøpe en full pakke, slik at vi ender med to - og tre av de typene vi aldri har brukt.

Løsningen fant vi på Lifhacker.com. Bits og bor fester du enkelt på en knivmagnet. Du har kanskje en på kjøkkenet allerede? Fordelene er mange - ikke bare er det lett å sette dem på plass, de er også enkelt tilgjengelig. For oppbevaringen til bits og bor har en tendens til å være litt klønete å frigjøre dem fra. Vi har brukket mer enn ett fint bor i forgjeves forsøk på å få dem ut av esken.

Bør du eie eller leie verktøyet?

Tips: Hvorfor begrense seg til bits og bor? Små skrujern og hammere, stemjern eller dor - det verktøyet du bruker oftest, hvorfor ikke ha det lett tilgjengelig, i stedet for å måtte gå i verktøykassen hver gang du skal fikse noe

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer