Halloween 2022:

Bruker sjokksum på halloween

Mats Bache Flymo (30) blar opp når han pynter huset på Nordstrand til halloween.

INVITERER INN: Mats Bache Flymo og Amalie von Ahnen satser på nærmere 500 besøkende på halloween 31. oktober. Foto: Privat
INVITERER INN: Mats Bache Flymo og Amalie von Ahnen satser på nærmere 500 besøkende på halloween 31. oktober. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mats Bache Flymo og Amalie von Ahnen sparer ikke på kruttet når de skal feire halloween kommende helg.

Med elleve kilo godteri, røykmaskiner, lyd og lys går de «all inn» for å gjøre boligen på Nordstrand til Norges råeste halloween-hus.

Det blir også skumle figurer og dukker, samt eget «åsted» i hagen.

- Jeg har pyntet til langt på natt. Det er mye som skal opp både ute og inne, sier han når Dagbladet ringer.

Saken ble først omtalt av Nordstrands Blad.

Frykter ikke strømmen

I fjor var over 200 barn innom huset i Lillebekken i Oslo. I år håper Bache Flymo og von Ahnen på dobbelt så mange besøkende.

- Det er andre året på rad vi gjør det. Vi prøvde oss i fjor, da det var lite å finne på både for barn og voksne på grunn av corona. Nå vil vi igjen gjøre noe kult for barna, sier Bache Flymo.

Selve pyntingen begynte på mandag, men planleggingen har pågått i flere måneder. Bache Flymo og von Ahnen har bygd mye selv, men også fulgt med på Finn.no og kjøpt mye utstyr og pynt der.

- Det vi hovedsakelig har sett etter er store ting som beveger seg, prater og lager lyd, «animatronic»-figurer som er vanlig i USA. I Norge går det mye i statisk pynt som gresskar og edderkoppfigurer. Det er gøy med noe som blinker og tuter, så man skiller seg ut, sier Bache Flymo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer