BSU-sommel fra Skandiabanken

En sperre i IT-systemet setter fortsatt grensen ved det gamle maksbeløpet på 100.000 kroner.

Snart kan du overskride 100.000-kronersgrensen på din BSU-konto i Skandiabanken, lover Johnny Andersen.  Foto: Skandiabanken
Snart kan du overskride 100.000-kronersgrensen på din BSU-konto i Skandiabanken, lover Johnny Andersen. Foto: Skandiabanken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i dag skrev vi om de nye, oppjusterte beløpsgrensene for BSU-sparing. Etter at årlig og totalt maksbeløp hadde stått stille på henholdsvis 15.000 og 100.000 kroner siden 1998, er de oppjustert til 20.000 og 150.000 kroner fra 1. januar i år.

Les hele artikkelen her: Spar mer - og spar enda mer på skatten.

I debatten som fulgte saken, pekte flere av leserne på at deres bank ikke hadde fått med seg dette, blant annet Skandiabanken.

På Skandiabankens nettsider kan vi lese følgende:

"Nye regler om maksbeløp på BSU sparing er gjeldende fra 01.01.09. Det er foreløpig ikke teknisk mulig å sette inn mer enn 100.000,- på BSU konto. Mer informasjon vil komme i nettbanken når dette er ordnet."

- Årsaken til dette er en teknisk justering som vår leverandør EDB Businesspartner må gjøre, sier Johnny Anderson, informasjonssjef i Skandiabanken til DinSide.

Ifølge Andersen skal sperren på 100.000 kroner gjelde alle banker som har EDB som leverandør.

Her finner du alle BSU-rentene

Fikses snart

Selv om du har nådd den gamle maksgrensen på 100.000 kroner og har penger som brenner i lommen, er det imidlertid ingen grunn til hverken panikk eller bråbytte av bank.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer