Budsjett størrelse M

Har du litt mer enn hundre, men ikke lyst til å spytte i mer enn tusen kroner per vindu? Her er den semipermanente løsningen i det mellomste prissjiktet.

Publisert
Sist oppdatert

Folie

For å få frostet effekt på vindusruten, uten å bytte ut glasset, kan du rett og slett få limt på folie. Her får du også litt større variasjonsmuligheter - folien kan fås i forskjellige farger og mønstre, men det er nok aller mest vanlig med det som ligner på enkelt frostet glass.

- Når en skal legge på folie er prisen veldig avhengig av målene på vinduet, sier Ellen Haugland hos Ganta Trading. - En får folie i 92-152 cm bredde, så om vinduene dine er så smale at en kan kutte en bredde i to, blir det selvfølgelig billigere.

Pris for tre vinduer à 1x1 meter: Fra omtrent 2.500 kroner, inkludert montering. (Denne prisen vil være den samme for vinduer inntil 1,20 m brede.) Har du derimot litt smalere vinduer vil det bli ganske mye billigere: er vinduet 90cmx 1 m vil du kunne bruke 90 cm bred folie, og prisen vil starte på 1.500 kroner. Frakt vil komme i tillegg.

Gjør-det-selv, og spar tusener.

... I hvert fall noen hundre kroner. Gjør du jobben selv, vil du fort kunne spare noen hundrelapper. Det kan imidlertid også bli fryktelig mye dyrere, for det kan være vanskelig å legge folien på rett, og det er lett å ødelegge et ark eller femten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer