Budsjett størrelse XXL

Her er alternativet for deg som har litt mer å rutte med og, ikke minst, ønsker en permanent løsning.

Publisert
Sist oppdatert

Originalløsningen

Hvorfor velge surmelk eller folie - når du kan bytte ut vinduene med frostet glass? Selv om de andre alternativene er absolutt brukbare, er en rekke av dem kun etterligninger av denne permanente løsningen.

KorreksjonIfølge Petter Wold, glassmester i Svendsen's Glass-Service, er det nå vanligst å bruke etset glass ikke sandblåst. Effekten er den samme, men det etsete glasset er både billigere - og hakket mer motstandsdyktig mot fingermerker og lignende.

Velger du å skifte ut hele ruten, er det naturlig å få hjelp til å bytte glass. Hvor mye arbeid dette krever kommer helt an på vinduet ditt. Det vil, for eksempel, være mye dyrere å skifte ut smårutete vinduer enn de helt enkle vinduene som består av kun ett glass. Vinduets standard og tilstand vil også være avgjørende.

- Noen steder vil det være så enkelt som at man kan skru av en list, bytte vindu, og skru på listen igjen. Andre steder vil det være mer omfattende, en må for eksempel kanskje bytte listverk, legge inn gummilister eller silikon, sier Wold. Det er derfor vanskelig å gi et eksakt prisoverslag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer