Budsjett-TVene du kan kjøpe nå

Nettbutikkene renner over av superbillige flatTVer, se oversikten og våre favoritter.

Budsjett-TVene du kan kjøpe nå
Publisert
Sist oppdatert

Ennå ikke tatt steget over til den flate TV-verdenen? Ikke fortvil, for nå har prisene blitt så lave at det bare er å slå til. Faktisk så lave at mange i dag velger å kjøpe seg flatTV nummer to eller tre, enten den nå skal plasseres i kjellerstua eller på soverommet.

Kriterier

Vi satte en maksprisgrense på 5.000 kroner og valgte ut den billigste modellen vi fant i 10 ulike nettbutikker. Størrelsesmessig holdt vi oss til 32-tommere av to grunner:

For det første er det den minste størrelsen du bør ha for å kunne nyte en god filmkveld i egen stue, og i tillegg er det i denne klassen du får mest for pengene.

Det er nemlig fortsatt slik at jo større TV du har, jo lettere er det å avsløre svakheter i bildekvaliteten. Når du kjøper en budsjettmodell vil du altså som den klare hovedregel få langt bedre bilde ved å gå ned i størrelse, sammenlignet med å kjøpe de billigste alternativene i 40 og 42-tommers klassen.

Alle tilbudene er hentet inn fra butikkenes egne nettsider 12. desember, og det er direkte lenke til alle TVene helt nederst i saken:

Hvilken ville vi kjøpt?

Gjerrigknarken i meg ville definitivt gått for det billigste alternativet som er Tecos modell til utrolige 2.995 kroner. Og den er faktisk ikke så skremmende svak som du kanskje skulle tro - vi har nemlig hatt en sniktitt på den tidligere og som en soveroms-TV gjør den definitivt jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer