Bygg uten byggemelding

Se mulighetene og prisene.

BYGG I HAGEN: Denne kan du bygge i hagen uten byggemelding. "Hvaler" fra RKC har en grunnflate på 7,7 kvadratmeter, og koster 27.900 kroner. Men du kan bygge deg ekstraplass for en mye billigere penge enn det: Sjekk bildespesialen. Foto: RKC
BYGG I HAGEN: Denne kan du bygge i hagen uten byggemelding. "Hvaler" fra RKC har en grunnflate på 7,7 kvadratmeter, og koster 27.900 kroner. Men du kan bygge deg ekstraplass for en mye billigere penge enn det: Sjekk bildespesialen. Foto: RKC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har hageredskapene eller snekkerutstyret vokst ut av garasjen, eller du trenger et sted for oppbevaring av hagemøbler, snøskuffer eller svigermor når hun kommer på besøk?

Du kan bygge opptil 15 kvadratmeter i hagen, uten å byggemelde. Her kan du se hvilke muligheter du har, og hva det koster.

Drivhus

Vi har tidligere skrevet om og vist mulighetene for drivhus i hagen. Der antyder vi en grunninvestering på mellom 10.000 og 20.000 kroner for et drivhus på fra 8 til 10 kvadratmeter. De siste ukene har vi også sett drivhus på tilbud og til lavpris for fra rundt 3.500 kroner (2.990 kroner for drivhus + 299 for luftevindu + 750 kroner for sokkel hos Bauhaus og 3.995 kroner for 5 kvadratmeter drivhus, inkludert luftevindu og sokkel hos Jula).

Byggesett

Nå har vi sjekket markedet på jakt etter selvbyggesett for ekstraplassen i hagen, som kanskje er den enkleste veien å gå for mange. Alternativet er selvsagt å kjøpe noe i lekker design, få noe arkitekttegnet som står til villaen, kjøpe noe på Finn.no, sjekke med ferdighusleverandørene, eller skissere og bygge selv. Er du virkelig på sparebluss, kan du til og med bygge med materialer som gis bort via rubrikkannonser - eller andre steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer