Bygge nytt? Slik får du det akkurat som du vil

Gjør halve jobben fra sofaen.

SMART Med byggplanleggeren fra 3DBolig kan du designe ditt eget bygg, og sende terningene med materialvalg direkte til ulike byggevarehus for prisforespørsel. Foto: byggplanlegger.no
SMART Med byggplanleggeren fra 3DBolig kan du designe ditt eget bygg, og sende terningene med materialvalg direkte til ulike byggevarehus for prisforespørsel. Foto: byggplanlegger.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du bygge ny garasje, anneks eller uthus i hagen? Det finnes mange fine ferdigløsninger på markedet, men de fleste har det til felles at man gjerne skulle endret på et par detaljer. For uthuset med perfekt størrelse har for få vinduer, og det som passer i stil til huset har feil takvinkel.

Hvorfor ikke prøve å tegne ditt eget uthus? Eller garasje? Slik kan du passe på at takvinkel, vindustyper - og antall, blir akkkurat slik du vil ha det.

Det høres kanskje fryktelig avansert ut, men med 3DBoligs nye byggplanlegger blir det lekende enkelt.

Her kan du velge: Størrelse, kledning, vinkler, listverk og vinduer, fritt fra øverste hylle. Og du kan justere underveis, i samarbeid med husets andre eiere.

Kanskje et anneks i hagen er det du trenger for å få stuet bort litt av rotet? En fersk undersøkelse viser at 7 av 10 drømmer om ekstra lagringsplass hjemme.

- Elegant og økonomisk

- Har du sett denne? Dette er en av de mest elegante løsningene jeg har sett, utbrøt redaksjonens egen handymann, Brynjulf Blix, spontant etter å ha lekt litt rundt med verktøyet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer