Bytt ut smør med avokado

Tipsene som redder oss fra kjipe svette matpakker ...

GJØR BRØDSKIVEN I MATPAKKEN LITT MER SPENNENDE: Lege og matblogger Berit Nordstrand tipser oss om å bruke avokado i stedet for smør - slik får vi dessuten i oss naturlig fett som er bra for hjernen. Foto: BERIT NORDSTRAND
GJØR BRØDSKIVEN I MATPAKKEN LITT MER SPENNENDE: Lege og matblogger Berit Nordstrand tipser oss om å bruke avokado i stedet for smør - slik får vi dessuten i oss naturlig fett som er bra for hjernen. Foto: BERIT NORDSTRAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det kan være fristende å gå ut til lunsj, eller spise i kantina på jobben, er det mye penger å spare på å ta med seg niste hjemmefra.

Men spiser du tørt brød og svett gulost hver dag, blir du fort lei.

Heldigvis er det veldig mye annet godt og spennende du kan fylle lunsjboksen din med. Og lærer du deg et par triks, trenger det ikke å ta så lang tid, heller.

Eltefrie brød: Så godt, og så enkelt at alle får det til

Restene fra igår

Ja, er du litt lur er tirsdagslunsjen i boks før du legger deg mandag kveld, og når vekkerklokken ringer morgenen etter, kan du nyte frokosten i fred og ro.

Dagens middag blir også lett en fest i lunsjboksen neste dag, og du slipper å kaste så mye mat. Faktisk så kan du spare rundt 10.000 kroner i året på en familie på fire, ved å spise opp restene.

Ifølge lege, seksbarnsmor og matblogger Berit Nordstrand, som nylig ga ut boken «Verdens beste familiekokebok» med kokken Kjartan Skjelde, er middagsrester helt topp å ha i matpakken.

- Er det fortsatt litt igjen av grønnsakssuppen? Hell den over på en termos, og nyt den sammen med en skive grøvbrød og litt salat neste dag, sier hun til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer