Canal Digital: Den nye versjonen

Vi er fornøyd med oppdateringen, men ikke alle deler vår entusiasme. Er du blant de uheldige, kan du imidlertid fatte mot. Det jobbes med saken.

Canal Digitals nye menyer. Foto: Øyvind P
Canal Digitals nye menyer. Foto: Øyvind P Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Canal Digitals HD-PVR for parabolkunder var gjenstand for en massiv softvareoppdatering den 8. september, og etter å ha brukt den nye versjonen i nesten to uker kan vi ikke annet enn å si oss fornøyd. Her er noen av høydepunktene:

  • Hos DinSides journalist jobber dekoderen raskere enn før, den slår seg også langt raskere av.
  • Grensesnittet i menyer og elektronisk programguide er både penere og mer logisk, noe resten av husstanden setter pris på.
Etter oppdateringen har likevel noen funksjoner endret plassering på fjernkontrollen, og det kan være litt forvirrende inntil du finner ut hvor de nå er plassert.

Fjernkontrolltips

Her er det vi har notert oss selv, og også fått tips om fra leserne:

  • Endre format: Før trykket man på On-demand knappen for å endre 4:3 til 16:9-format, men gjør man det nå, starter i stedet betaversjonen av filmleieversjonen (Canal Digital GO). Tips: Format endres nå ved å trykke på TV-knappen, og bla deg gjennom alternativene som dukker opp på skjermen
  • Spoling: Før kunne du spole fort framover og bakover i opptakene dine, i 4, 10, 300 eller 600 ganger hastigheten. Det går ikke lenger. Nå får du i stedet kun 2, 3 eller 4 ganger hastigheten via spoleknappene. Tips: Hvis du trykker på den røde eller grønne knappen på fjernkontrollen vil du hoppe cirka 10 minutter fram eller tilbake i opptaket.
Se vår gjennomgang her: Slik er den nye versjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer