Canal Digital og WiMP er sant

Klokken 10:00 torsdag 19. januar får Canal Digitals parabolkunder en stor og etterlengtet oppdatering.

WiMP via Canal Digitals ADB-dekoder fungerer så enkelt at selv husets 7-åring fant seg til rette på få minutter. Det er dog mulig vi må kjøre litt sensur på musikken... Foto: Øyvind Paulsen
WiMP via Canal Digitals ADB-dekoder fungerer så enkelt at selv husets 7-åring fant seg til rette på få minutter. Det er dog mulig vi må kjøre litt sensur på musikken... Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Canal Digitals nye ADB-dekoder er allerede en salgssuksess, og vi likte den godt da vi testet parabolversjonen høsten 2011. Allerede da var det imidlertid varslet løpende oppdateringer, og den som rulles ut for parabolfolket torsdag formiddag er definitivt et høydepunkt så langt.

To ting er likevel verdt å merke seg: Har du kabel-TV-versjonen? Ikke fortvil, den samme oppdateringen skal fortsatt komme i løpet av første kvartal 2012, så den er altså på vei. Denne oppdateringen gjelder i tillegg kun for eierne av ADB-dekoderen. Har du en gammel Sagem-dekoder vil du altså ikke få denne softwareoppdateringen.

Dette er altså hva paraboleierne med ADB-dekoder får i morgen:

  • 1. Endelig mulighet for to opptak samtidig. Nå kan du altså ta opp to programmer, samtidig som du ser på dine eksisterende opptak. Det er også mulig å se på en tredje "live" TV-kanal mens to opptak kjører, men det forutsetter at den kanalen ligger på samme frekvens som en av de kanalene man tar opp fra. De aktuelle kanalene vil her uansett være merket med hvitt i kanaloversikten, slik at du enkelt ser hva som er tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer