Canal Digital oppgraderer T-We

Spesielt iOS-appen T-We See vil begeistre mange kabel-TV-kunder.

SNART KLAR FOR Å RULLES UT: Knut Aril Nupen fra Canal Digital viser stolt frem appen T-We See, her speilet i TV-en.   Foto: THOMAS STRZELECKI
SNART KLAR FOR Å RULLES UT: Knut Aril Nupen fra Canal Digital viser stolt frem appen T-We See, her speilet i TV-en. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er flere nye oppdateringer på vei til T-We-boksen som alle kommer i september (ingen konkret dato er klar). Den aller mest spennende nyheten slippes imidlertid først i månedsskiftet oktober/november: iOS-appen T-We See.

Dinside har nettopp kommet fra Canal Digitals teknolab hos Telenor på Fornebu, hvor vi fikk se appen i aksjon og selv teste den. (Merk dere at dette kun gjelder for Canal Digitals Kabel-TV kunder. Utviklingen for parabolkundene må vi komme tilbake til, for der er det en god stund siden det har skjedd noe nytt...)

T-We See

Og det kan være god grunn til å glede seg: Med T-We See kan du nå gjøre nesten alt du gjør på T-We-boksen, og i praksis betyr det at poden kan se «The Simpsons» på padda klokken syv mens du ser Dagsrevyen på TV-en.

Slutt på gratis Wimp for Canal Digitals parabolkunder

Du kan speile det du ser på appen eller du kan bruke den som en «mye bedre fjernkontroll», da du kan bruke iPadens fullskjermtastatur til å søke etter det du vil ha. Du kan også bytte det du ser på iPaden over til TV-en, eller bare ta med iPaden inn på soverommet for å se et pantelåner-program din bedre halvdel ikke vil se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer