Clas Ohlson tilbakekaller vannkoker

En svakhet i håndtaket gjør at butikkjeden ber kunder om å returnere produktet.

TILBAKEKALLES: Clas Ohlson ber kunder som har kjøpt en Coline-vannkoker av denne typen om å returnere det. Foto: Clas Ohlson
TILBAKEKALLES: Clas Ohlson ber kunder som har kjøpt en Coline-vannkoker av denne typen om å returnere det. Foto: Clas Ohlson Vis mer
Publisert

I en pressemelding sendt ut i dag kunngjør Clas Ohlson at de tilbakekaller en vannkoker av merket Coline, som er kjøpt før 17. juli 2019. Den svenske butikkjeden oppfordrer alle kunder om ikke å bruke vannkokeren, og levere den til nærmeste Clas Ohlson-forretning for refusjon – du trenger ikke å medbringe kvittering.

Clas Ohlson opplyser at de ikke kjenner til om svakheten har medført personskader, men at de velger å tilbakekalle produktet med kundenes sikkerhet i tankene og for å unngå risiko.

Bakgrunnen er tilbakemeldinger om at håndtaket kan løsne på vannkokeren. Coline-produktet har artikkelnummer 44-3118-1. -2 og -3, og følgende batchnumre:

  • 180771537
  • 180971544
  • 18121167672
  • 18071142930

Batchnummer finner du både på vannkannen og bunnplaten til produktet. Selskapet opplyser samtidig at på kommende leveranser er feilen rettet opp og er derfor ikke dekket av tilbakekallingen.

«For Clas Ohlson er produktsikkerhet alltid en topp prioritet. Alle våre produkter er testet i henhold til lovbestemte krav og våre egne krav, som ofte er høyere enn hva loven krever. Ingen av produktene vi selger slippes på markedet om det ikke overholder gjeldende standarder og lovgivning. Til tross for dette har vi nå konstatert at vannkokeren som ble solgt før 17. juli ikke oppfyller kravene», skriver selskapet i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer