Langtidssteking og -koking av kjøtt og gryter gir supermørt og velsmakende resultat. Du kan selvsagt stå over grytene i timesvis, du kan sette gryten i ovnen på lav varme, pakke den inn i en dyne (!)- eller bruke en slow cooker.
Slow cookere finnes i åtte av ti amerikanske hjem, og nå kommer de for fullt på det norske markedet. Ikke bare fra det velkjente merket Crock-Pot, med røtter tilbake til 70-tallet, men også Clas Ohlson har lansert en slow cooker under eget merkenavn, Coline.
Vi har testet dem mot hverandre.
Les mer: Er slow cookeren årets kjøkkendings?
Slik testet vi
Innholdsfortegnelse:
- Slik testet vi
- Dette er slow cookerne:
- Slik gikk det
- Konklusjon:
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger