Coline Slow Cooker vs Crock-Pot

Vi har testet nykommeren mot "originalen".

Nykommer vs "originalen": vi har testet slow cookere fra Clas Ohlson og Crock-Pot. Foto: ELISABETH DALSEG
Nykommer vs "originalen": vi har testet slow cookere fra Clas Ohlson og Crock-Pot. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Langtidssteking og -koking av kjøtt og gryter gir supermørt og velsmakende resultat. Du kan selvsagt stå over grytene i timesvis, du kan sette gryten i ovnen på lav varme, pakke den inn i en dyne (!)- eller bruke en slow cooker.

Slow cookere finnes i åtte av ti amerikanske hjem, og nå kommer de for fullt på det norske markedet. Ikke bare fra det velkjente merket Crock-Pot, med røtter tilbake til 70-tallet, men også Clas Ohlson har lansert en slow cooker under eget merkenavn, Coline.

Vi har testet dem mot hverandre.

Les mer: Er slow cookeren årets kjøkkendings?

Slik testet vi

Innholdsfortegnelse:

  1. Slik testet vi
  2. Dette er slow cookerne:
  3. Slik gikk det
  4. Konklusjon:
Vi har hatt to slow-cookere til låns på kjøkkenbenken i et par måneder, og brukt dem jevnlig. Vi har laget en rekke forskjellige gryteretter, fra vilt til indisk til chili, vi har helstekt kylling, og braisert svin og laget en rekke versjoner av pulled pork og beef (eller plukkekjøtt om du vil). I tillegg har vi laget ulike gratenger og bakt kaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer