Conoisseurs Diamond Dazzle Stick

Kan man pensle diamantene rene til julebordet? Vi har prøvd tryllepenselen.

Rent ved et pennestrøk? Vi har prøvd Diamond Dazzle Stick.  Foto: Per Ervland
Rent ved et pennestrøk? Vi har prøvd Diamond Dazzle Stick. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vakkert med skinnende blanke diamanter som blir til den reneste diskokulen av en skarve solstråle. Men når daglig drift, bystøv, fett, håndkrem og hverdagen fester seg i og rundt diamantene er det ikke like lekkert.

Så hvordan få diamantene rene? Du kan selvsagt levere dem til rens og sjekk med jevne mellomrom (det anbefales blant annet for å sjekke at alle klørne som holder diamanten(e) på plass er intakt), men dette kan bli kostbart å få utført flere ganger i året. Så hva gjør du?

Vi har tidligere testet smykkerenser med ultralyd, uten å la oss imponere stort, så løsningen blir stort sett å legge smykkene i lunkent såpevann og pusse dem lett med en gammel tannbørste. Dette har blitt rutine hver gang vi kaster tannbørsten - akkurat som vi vasker sluket i dusjen når vi kaster oppvaskbørsten.

Nå lover en pensel å gjøre denne jobben enda enklere og bedre - og vi har prøvd.

Dette sier produsenten

Innholdsfortegnelse:

  1. Dette sier produsenten
  2. I bruk
  3. Noe for deg?
Diamond Dazzle Stick er en rensepenn for diamanter som er så hendig av størrelse, at den passer i de fleste sminkepunger for hjemmebruk eller reise. Gir dine diamanter en oppfriskende og flott glans raskt, sikkert og uten for mye jobb. Væsken er tilsatt polymer som fyller små riper i klørne og samtidig gjør stenen glinsende og mer motstandsdyktig mot smuss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer