Dårlig tid om morgenen?

Grohes nye kokende vann-kran kan være løsningen, når selv vannkokeren er for treig.

Grohe Red gir deg kokende vann rett fra springen. Foto: Produsenten
Grohe Red gir deg kokende vann rett fra springen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utålmodig om morgenen? Eller lei av at vannkoker/tekoker/kaffemaskin tar opp plass på kjøkkenbenken?

Grohes nye kran Red gir deg kokende vann - rett fra springen.

- Hvor ofte har du ikke hatt lyst på bare én kopp kaffe eller kanskje tomatsuppe ”rett i koppen”. Nå kan man lage seg akkurat det like raskt som det tar å tappe seg et glass med kaldt vann, sier Kjetil Grønbakken, daglig leder i Grohe i en pressemelding.

Se video: Tre-retters middag, rett fra springen.

Alt i ett

Kokende vann rett fra springen er ingen ny idé. Vi har tidligere skrevet om kranen Quooker som kan fikse akkurat samme problem. Men nytt her er at kokende vann-funksjonen er integrert i en vanlig kran, slik at du slipper å ha to. (Med mindre du har en egen kran til avkjølt drikkevann.)

Vanlig vann regulerers ved en egen hendel, som et ettgrepsbatteri. Mens det kokende vannet styres med en egen hendel. Er du bekymret for små barnefingre er det barnesikring på kranen, og selve tuten er isolert, slik at man ikke skal brenne fingrene ved å komme borti.

- På kjøkkenet blir multifunksjonalitet stadig viktigere, det er en luksus mange unner seg og som i stor grad letter arbeidet på kjøkkenet. [Grohe RED] er i tillegg særdels godt egnet for hybelkjøkken eller hytter, hvor kravene til plass og funksjonalitet er enda større, sier Kjetil Grønbakken, daglig leder i Grohe, i en pressemelding.

Gjennomstrømmingsvarme: Kan kutte varmtvannsutgiftene med 60 prosent

Kjappe fakta

Red gir kokende vann, 100 grader, rett fra kranen. Du kan velge mellom to størrelser på tanken, en 3-liter eller en 6-liter. Disse skal passe inn under alle standardvasker. Når beholderen er tom for vann, bruker den i underkant av 30 minutter på å varme seg opp. Systemet er kontrollert og godkjent av Sintef.

Grohe Red vs Quooker
 Grohe RedQuooker
Temperatur100 grader100-110 grader
Kapasitet9-18 liter kokende vann per time, avhengig av modell15-70 liter kokende vann per time.
Energiforbruk standby15 w10 w
Energiforbruk oppstart2.100 w1.600 w
Pris12.999Fra 9.900
AnnetIntegrert med ordinær kjøkkenkranInstalleres separat


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer