De beste bærbare turgrillene

Glem engangsgrill – det fins langt bedre alternativer, med kull eller gass.

SULTEN PÅ TUR? Glem engangsgrillen - det fins mange gode alternativer som gir et bedre resultat. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SULTEN PÅ TUR? Glem engangsgrillen - det fins mange gode alternativer som gir et bedre resultat. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du grille i parken på vei hjem fra jobb, eller ved sjøkanten sammen med ungene, bør du droppe engangsgrillen først som sist.

De bærbare grillene vi har testet gir ikke bare et langt bedre grillresultat, men kan brukes mange ganger.

LES OGSÅ: Slik gikk det da vi testet den nye solgrillen

I fjor sommer testet Dinside hele sju rimelige turgriller med kull, og i år har vi tatt steget opp til de bærbare gassgrillene.

Selv om bruken av en bærbar turgrill krever litt mer planlegging enn å kjøpe en engangsgrill i forbifarten, gir det mulighet for å grille mer enn bare pølser, og du får en grill som kan brukes mange ganger. Og du skaper ikke et like stort miljøproblem som med engangsgriller - Framtiden i våre hender har tidligere foreslått forbud og panteordninger for engangsgrillene for å få ned avfallsmengden, skriver Osloby.no. Nå ønsker også Miljøpartiet De Grønne å forby engangsgrillene.

LES OGSÅ: Fem grilltabber som gir dårlig resultat

De beste kullgrillene

Da vi testet turgriller med kull i fjor sommer, var det grillen fra Biltema som kom aller best ut. Lokk og stor grillflate gjør at denne gir deg mange muligheter for grilling av flere typer grillmat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer