De billige DVD-spillerne

DVD-SPILLERE: Du trenger ikke å betale skjorta for å få en DVD-spiller. Og enda bedre: Nå får du også kjente merker til billigpris. Se vår oversikt over 33 billige DVD-spillere.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hvor mye må du egentlig gi for å få en helt grei DVD-spiller?

Vi har pløyd elektrokjedenes reklamebrosjyrer og nettsider for å gi deg svaret. Resultatene taler for seg selv - det er i dag usedvanlig billig å kjøpe seg en DVD-spiller.

Ukjente og kjente merker

Tiden da det bare var ukjente datafirmaer som produserte billige DVD-spillere er definitivt over. Men de - for oss - ukjente merkene henger fortsatt med, og er fremdeles aller billigst i klassen.

For deg som har angst for å kjøpe spillere fra Mustek, Euroline, eller Aboss, er det likevel ingen grunn til å fortvile. Også de mer kjente merkene, som Pioneer, Denon og Sony tilbyr spillere til under 2.000 kroner.

Men hva med kvaliteten?

Foto: Anne
Foto: Anne Vis mer


Dessverre er det ingen trær som vokser inn i himmelen. Stort sett vil du få det du betaler for. Og ja - det er store kvalitetsforskjeller på en DVD-spiller til 1.000 kroner sammenlignet med en til 15.000 kroner. Men det skulle jo også bare mangle.

For mange er det likevel prisen som er avgjørende når de står i butikken. Vi har derfor sett på hva du får for pengene hos de ulike ulike elektrokjedene.

Trykk her for å gå rett til de billige spillerne.

Prisforskjeller

Åtte av de 33 spillerne får du kjøpt i flere av butikkene, og da gjelder det selvfølgelig å kjøpe der det er billigst.

Ved å kjøpe Sony-modellen hos PCutstyr.no sparer du for eksempel hele 350 kroner, eller billedlig fortalt - du kan ta med deg 1-2 DVD-filmer på kjøpet.

Utstyr på DVD-spillerne

Hvilken modell du velger blir selvsagt opp til deg. Selv ville vi prioritert de modellene som

  • ...er sonefrie, slik at du både kan se europeiske og amerikanske DVD-filmer
  • ...klarer å lese brente CD-romsplater og MP3-filer
  • ... er DTS-kompatible.
I alle prisklassene finner du spillere som klarer alt dette - men vi har kun sortert modellene etter pris. Spesifikasjonene til spillerne finner du på nettsidene til butikkene.

Trykk på lenkene under for å se hvor mye de ulike modellene koster - og ikke minst - hvor du får kjøpt dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer