De fem smarteste verktøyene

Skal du i gang med oppussing eller nybygg er det 5 verktøy som sparer mest tid og ergrelser.

Publisert
Sist oppdatert

Verktøy er både til nytte og glede, den største gleden opplever man når arbeidet går som en lek fordi man har det smarteste verktøyet.

Når man skal anskaffe verktøy i forbindelse med et oppussings- eller byggeprosjekt gjelder det å prioritere. Noe verktøy er kjekt å ha, men blir sjelden brukt, annet finner man stadig nye bruksområder til. Dessuten gjelder det å bruke pengene fornuftig - verktøy du bruker en gang i blant trenger ikke ha samme kvalitet som det som brukes veldig ofte.

Velger du å kjøpe verketøy i proffkvalitet kan det vare så lenge at det er brukbart også i neste generasjon. Det er likevel ikke alltid så lurt, siden det stadig skjer tekniske nyvinninger som gjør verktøyet bedre, enklere i bruk og sikrere. En blanding av verktøy med god og enklere kvalitet vil være riktig for de fleste.

Her er vår toppliste ut fra egne erfaringer:

Kompressor og spikerpistoler

Dette er helt genialt, og trenger ikke være spesielt dyrt. En 2-hesters sak med tank på 20 liter holder fint til dykkert for listing, og håndterer også kraftigere spiker. Det eneste man da må passe på er å vente litt iblant slik at tanken får fylt seg opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer