De lover deg 3.500 HD-kanaler

Men det tilbudet bør du holde deg langt unna.

Foto: Facebook-annonsen
Foto: Facebook-annonsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste måneden har flere DinSide-lesere tipset om en Facebook-annonse som lover deg utallige TV-kanaler til litt over 300 kroner. Og jada, det er lett å la seg friste, for nettsiden du kommer til når du trykker på annonsen ser ganske så profesjonell ut.

Men dessverre folkens. Dette er det bare å styre unna.

Dette lover de

Når du trykker på Facebook-annonsen (som du ser avbildet til høyre), åpnes en nettside med adressen «www.tv-worldwide-online.com/no2.html», og det er ikke lite de lover: Se over 3500 HD-kanaler direkte på din PC eller Mac.Intet abonnement, ingen månedsavgiftAutomatisk oppdatering av kanalerPrisen er cirka 310 norske kroner, noe som skal være et engangsbeløpAlt du trenger er å laste et lite dataprogram, som så streamer TV-signalene direkte til datamaskinen dinNederst på selskapets hovedside er det også en stor oversikt over hvilke land kanalene skal komme fra, det loves f.eks. 30 kanaler fra Albania, 548 fra Storbritannia, 702 fra USA og hele 109 kanaler fra Norge.

Vent nå litt? 109 norske kanaler? Ja, det er faktisk det tallet de oppgir, og her bør det nok ringe en bjelle. Selv har jeg f.eks. både film og sportspakke fra Canal Digital, med andre ord en stor kanalpakke i Norsk målestokk. Men selv de tilbyr altså ikke mer enn 70/80 kanaler, og jeg betaler altså en ganske anseelig sum per måned...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer