De mest populære ferdighusene

Det er slike typehus vi vil ha.

De mest populære ferdighusene i 2012. Foto: Produsentene
De mest populære ferdighusene i 2012. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi velger fremdeles ganske tradisjonelt, når vi kjøper ferdighus. Det kan du se om du blar deg gjennom bildene av de mestselgende ferdighusene i året som gikk.

Men ifølge flere av ferdighusleverenadørene, velger vestlendingene litt mer utradisjonelt og moderne enn befolkningen ellers i landet.

Les også: Ferdighus på vannet

Tradisjonelle bestselgere

Det finnes veldig mange ferdighusleverandører i Norge, og spennet på utvalget er stort. Likevel er det noen modeller som utmerker seg som bestselgere, og mange av disse holder stand på popularitetslisten år etter år - og dette er stort sett boliger med litt tradisjonelt uttrykk.

Men flere av ferdighusleverandørene vi har snakket med, melder at det er vestlendingene som skiller seg ut når det kommer til å velge litt mer utradisjonelt.

Vestlendingene vil ha det moderne

– Det ser vi spesielt på Vestlandet, der velger de gjerne mer påkostede boliger og funkisboliger, ellers i landet er det ganske likt. På Vestlandet velger de mer flate tak og funkisinspirerte hus, sier Siri Forseth i Norgeshus til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.