De rike har det godt

Men ofte koster det nok også her mer enn det smaker.

Publisert
Sist oppdatert

Har du penger kan du kjøpe deg ut av de fleste sitasjoner. Ifølge Nettavisen kjøpte Leonardo DiCaprio like godt nabohuset for å bli kvitt en nysgjerrig nabo. Stillheten kostet ikke mer enn rundt 114 millioner norske kroner.

Men ikke alle gjør som Leonardo - flere rikinger velger å kjøre konfrontasjonslinjen med naboene. Det betyr store advokatutgifter og rettsak.

Brynestad måtte felle trær

I følge DN.no ga Asker og Bærum tingrett Veritas-direktør Pål Bergan delvis medhold i kravet om trefelling på nabotomten som Atle Brynestad eier. Lyn-eier og Smart Club-gründeren får 14 dager på å fjerne trærne, som retten mener er i strid med naboloven.

Milliardæren ble også dømt til å betale saksøkerens omkostninger med 25.000 kroner.

Under rettssaken mellom Brynestad og Bergan forhandlet partene om forlik - og var kun ett tre fra å komme til enighet. Bergan oppnådde ikke vesentlig mer enn han kunne oppnådd ved forlik under hovedforhandlingen, heter det i dommen.

Veritas-direktøren fikk ikke medhold i at en hekk og busker på Brynestads eiendom må fjernes. Beplantningen hindret Bergans sjøutsikt, men retten fant ikke at vilkårene for å buskene var tilstede. Opprinnelig ønsket Bergan å få fjernet flere enn seks trær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer