De stygge designtipsene

KOMMENTAR: Vi trodde det ikke før vi så det. Alle de stygge designdingsene det er mulig å få kjøpt til hjemmet sitt.

Publisert
Sist oppdatert

Årets Gave og Interiørmesse på Lillestrøm sist helg hadde mye nytt og spennede å by på - det skal de ha. Men at det også finnes uhyrligheter, trenger man ikke å være designguru for å konstatere.

Vi var ikke langt inne i messelokalet, før vi måtte gni oss en ekstra gang i øynene. Men gniingen hjalp lite. Da øynene igjen kunne fokusere, var de stygge tingene der fremdeles.

TRYKK HER FOR Å SE ALLE DE GROTESKE DESIGNTINGENE

Hver sin smak

På den ene siden: Alle skal ha lov å ha sin smak. For det er vel egentlig ingen som kan tillate seg å bestemme hva som er god, og hva som er dårlig smak. Eller?

Det man kanskje kan tillate seg å si noe om, er hva som ikke er noen som helst smak. Blant våre utvalgte designløse ting finner du blant annet stearinlys formet som håndklær, to meter høye (romerske, greske?) figurer med elektriske lys, en stol formet som en stiletthel og... Nei, for å være helt ærlig: Det kan ikke forklares, det må ses med det blotte øyet.

Hva disse tingene, og andre til, hadde å gjøre på en trendy designmesse i 2005, er frem til nå en uløst gåte for oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer