De unike julegavene

Hva i alle dager skal du gi bort?

Vanskelig å finne toalettet? Quack hos Epla lager morsomme toalettskilter, og denne tissetrengte damen og herren koster 398 kroner. Foto: PRODUSENTEN
Vanskelig å finne toalettet? Quack hos Epla lager morsomme toalettskilter, og denne tissetrengte damen og herren koster 398 kroner. Foto: PRODUSENTEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange antar at det vil ligge en del kaffemaskiner under juletrær i år, mens elektronikkbransjen selv har kåret iPad 2 til årets julegave.

Gavene vi faktisk får

Sikkert mange som ønsker seg slike saker, men det viser seg at vi som kjøper, like gjerne satser på ting som nesten ikke omsettes utenom julehøytiden. Som for eksempel varmetepper (les vår test av ett av dem) og fotbad. Og på bokhandlerforeningens bestselgerlister ligger bøkene vi tipper mange risikerer å få flere av til jul, som Hel ved av Lars Mytting og Bibelen 2011. Og kommer man ikke på hva man skal gi, er det lett å ty til gavekort.

Følgen av at mange kjøper det samme, blir også at mange velger å bytte julegavene de har fått. Og dessverre ender alt for mange gavekort opp som søppel, fordi mottaker glemmer gaven, eller ikke bruker det før datoen har gått ut.

Taper millioner: Sjekk datoen på gavekortet nå!

De originale variantene

Vil du være mer original, finnes det mengder av julemarkeder og småskalaprodusenter som kan forsyne deg med gavene som mottaker kanskje ikke får tre av under juletreet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer