Deler ut penger for kartonger

Disse kartongene kan brukes i kartonglotteriet.

VINN 100.000 KRONER: Alle typer «væskekartong» som kan ha flytende innhold uten å lekke, kan være din billett til å vinne 10.000 eller 100.000 kroner i Returkartonglotteriet. Foto: Kristin Sørdal
VINN 100.000 KRONER: Alle typer «væskekartong» som kan ha flytende innhold uten å lekke, kan være din billett til å vinne 10.000 eller 100.000 kroner i Returkartonglotteriet. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Du har kanskje hørt om Returkartonglotteriet, eller sett at skoler og barnehager stapper melkekartonger sammen og skriver navn og nummer på kartongene før de kaster dem i søpla?

Årlig deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner i Returkartonglotteriet. Dette er fordelt på 120 premier à kr 10.000 og 4 premier à kr 100.000.

Men det er ikke bare melkekartonger og juicekartonger som kan bli vinnerloddet i denne trekningen: Også andre typer kartonger kan delta.

Slik gjør du

For å delta i lotteriet, skriver du ganske enkelt bare navn og telefonnummer på kartongen før du hiver den i søpla.

Kartongene leveres i den vanlige kommunale returordningen, som oftest sammen med annen papp og papir.

Deltakerne er med i trekningen av 10.000-kroners premien dersom de kaster en og en kartong med navn på, mens det må en hel «kubbe» til for å være med i trekningen av 100.000-kronerspremien.

Man kan delta med mange typer kartonger, ikke bare melkekartonger. Man kan for eksempel skylle og skrive navn på juicekartonger, sjokoladepudding, små fløtebokser, emballasje for linser og bønner - eller andre kartonger brukt til væskefylt mat:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer