Roborock S7 MaxV Ultra | TEST

Den beste av dem alle

Billig er den ikke, men dette er robotstøvsugeren de andre må slå nå.

TOPPMODELLEN: Roborock S7 MaxV Ultra er Xiaomis absolutte toppmodell denne sommeren og skuffer på ingen måte. Foto: Pål Joakim Pollen
TOPPMODELLEN: Roborock S7 MaxV Ultra er Xiaomis absolutte toppmodell denne sommeren og skuffer på ingen måte. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Xiaomis Roborock-støvsugere har lenge vært blant våre favoritter, mye på grunn av at stort sett har dreid seg om svært gode produkter til en pris godt under mange av de sammenlignbare konkurrentene.

Men denne gangen ser det ikke ut til at det å spare penger har vært noe tema for kineserne. Med en prislapp på 13 590 kroner er Roborock S7 MaxV Ultra blant de aller dyreste støvsugerne på markedet.

Men det er også den beste, mest avanserte robotstøvsugeren vi noen gang har testet. Og trenger du ikke alt fiksfakseriet, kan du spare tusenlapper på en med litt mindre avansert base.

Stor basestasjon

Basestasjonen du får med i Ultra-pakka ruver ikke like mye som basestasjonen på Ecovacs Deebot X1 Omni, men er på ingen måte noe miniputt, med fysiske mål på 42 x 50 x 42 centimeter (bredde, høyde, dybde).

Utseendemessig vil vi anta at de fleste er enige med oss i at Ecovacs-basestasjonen ser lekrere ut, for de tre tankene på toppen av Roborock-basen gjør den ikke akkurat til et smykke der den står langs stueveggen. Det minner i stor grad om en innretning for å kaste papp/papir, plast og glass/metall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.