Test av rimelige gressklippere med motor

Den beste gressklipperen du får til under 4.000 kroner

Den rimelige bensinklipperen fra Biltema overrasket positivt i vår test. 

MOTORGRESSKLIPPERE: Vi har testet gressklippere med motor fra 4.000 kroner og nedover. Her får du mye for pengene. Foto: Øivind Lie-Jacobsen
MOTORGRESSKLIPPERE: Vi har testet gressklippere med motor fra 4.000 kroner og nedover. Her får du mye for pengene. Foto: Øivind Lie-Jacobsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne testen ble gjennomført i 2017, men samtlige gressklippere er fortsatt på markedet. Prisene kan variere noe fra det som er oppgitt i testen.

Vi har testet rimelige bensinklippere med pris fra rundt 4.000 kroner og nedover.

Vi har tatt med de mest kjente merkene, men pristaket gjorde at noen av de dyrere merkene falt ut, slik som Honda, Toro og Klippo.

Det betyr at vi har endt opp med totalt seks klippere.

Tre gressklippere som kommer godt ut i testen

Vi fikk et bra klipperesultat på nesten alle maskinene, men klipperen fra Husqvarna var et hakk bedre enn de andre.

Når den i tillegg har den største klippebredden og den enkleste manøvreringen, ble dette en klar vinner - selv om den ikke har oppsamler.

Likeledes kom klipperen fra Ariens godt ut. Bra klipperesultat, skikkelig kvalitet og gjennomtenkte detaljer var det som trakk opp her.

Testens store overraskelse var klipperen fra Biltema. Før testen var det en smule skepsis fra ekspertene, men den ble fort snudd når de testet klipperen. Først og fremst et meget bra klipperesultat, så får det heller være at du ikke kan ha det for travelt når du skal klippe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer