Stor test:

Den beste kaffeavtalen

Shell/7-Eleven, YX eller Circle K: Hvilken bensinstasjon har den beste kaffeavtalen?

HVA ER DEN BESTE KAFFEAVTALEKOPPEN? Hvilke kopper holder best på varmen og er tette? Hvilke kan du fylle på flest steder? Og hva er det egentlig du får lov til å fylle med? Vi kårer den beste kaffeavtalen! Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HVA ER DEN BESTE KAFFEAVTALEKOPPEN? Hvilke kopper holder best på varmen og er tette? Hvilke kan du fylle på flest steder? Og hva er det egentlig du får lov til å fylle med? Vi kårer den beste kaffeavtalen! Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange alternativer til dårlig jobbkaffe: Du kan investere i ditt eget kaffeutstyr for å brygge din egen kaffe på jobben, du kan investere i en skikkelig bra termokopp og ta med deg hjemmefra - og for noen passer det også bra å ta med egen kaffe i termos - i alle fall om du har en av termosene vi har kåret til best i test.

Nå har vi testet kaffeavtalene til Circle K, YX og Shell/7-Eleven.

Alle disse bensinstasjonskjedene selger kaffeavtaler: Du kjøper en kopp som du så kan fylle et ubegrenset antall dager i løpet av et helt år.

Prisen varierer - og det gjør også hva avtalen innebærer, hvor mange steder du kan fylle og hvor bra selve koppen er.

Se deg rundt!

Vi har testet koppenes egenskaper på varmholding og hvor gode (eller ikke) de er til å holde tett. Og som du kan se av videoen nedenfor:

Noen av kaffeavtale-koppene har en betydelig sølerisiko:

Det er også stor forskjell på hvor godt koppene holder på varmen - som du kan se av tabellen nedenfor.

Og det er store forskjeller på hvor mange bensinstasjoner de ulike kjedene har - som igjen har betydning for hvor mange steder du har å fylle koppen din:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer