Den fantastiske borrelåsen

Hjelper deg på mange måter.

MANGE VARIANER: Borrelås finnes i løse bånd, bånd til å sy på tekstiler og bånd med selvklebende tape på baksiden. Blant annet. Foto: KAROLINE BRUBÆK
MANGE VARIANER: Borrelås finnes i løse bånd, bånd til å sy på tekstiler og bånd med selvklebende tape på baksiden. Blant annet. Foto: KAROLINE BRUBÆK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Borrelåsen ble oppfunnet så langt tilbake som i 1948. Et enkelt og genialt produkt som kan brukes på utallige måter. For eksempel for å holde orden hjemme. Her er noen tips.

Kabelrydder

Du kjenner produktet fra PC-kabler. En sløyfe borrelås er gjerne festet på laptop-ledningen og bidrar til å holde orden om du surrer sammen ledning og strømforsyning og fester med borrelåsen.

Men vi stopper selvsagt ikke der. Kjøper du en rull borrelås, kan den deles i passende biter og brukes til å holde orden i alle ladere, HDMI-kabler, nettverkskabler og andre ledningskveiler. Surr og fest!

Her er flere løsninger for orden i kabler som henger og slenger

Feste sammen ting

Borrelåsen kjenner de fleste også fra bånd som holder ski sammen. Men hvorfor begrense seg til vintersport? Golfkøller, fiskeutstyr, agnbokser, forlengerskaft, feiekoster, brøytestikker, hageslanger ... alt kan egentlig sorteres og ryddes med noen meter borrelås-bånd.

Verktøy kan også ryddes ved å bruke selvklebende bånd festet på selve redskapen og veggen. I alle fall bør det fungere på mindre gjenstander der borrelåsen ikke er i veien når du bruker den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer