Den kan spare deg for mange tusen

Waterpebble hjelper deg med å kutte regningene.

Den kan spare deg for mange tusen
Publisert
Sist oppdatert

Du er kanskje blant dem som gjerne kan stå i dusjen i både 5, 10 og 20 minutter - for ikke å snakke om en halvtime? Resultatet ser du på strømregningen, og med dagens strømpriser vises det ganske betraktelig også - forutsatt at du bruker varmtvann når du dusjer.

Men hvordan kan denne lille luringen hjelpe deg, lurer du på?

Den overvåker vannforbruket mens du dusjer, og varsler deg hvordan du ligger an, og når det forlengst er på tide å skru av vannet.

Spar tusener

En familie på fire personer som alle tar en morgensdusj på 10 minutter hver - syv dager i uken, bruker med dagens strømpriser 3.892 kroner i året på varmtvann. Men det er enkelt å kutte ned denne utgiften.

Dersom familien både installerer sparedusj og kutter dusjtiden til 7 minutter i snitt, blir de årlige utgiftene til varmtvann 1.362 kroner. Dette er en innsparing på 2.500 kroner.Waterpebble kan hjelpe deg til å spare ytterligere varmtvannspenger, eller i det minste kan den hjelpe deg med å oppnå målene dine. Du kan lese mer om hvordan Waterpebble virker nedenfor.

Du kan regne ut hvor mye du potensielt kan spare på å skrenke inn på dusjinga, ved hjelp av DinSides varmtvannskalkulator.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer