Den minste kaffemaskinen

For deg som er lei alt rotet på kjøkkenbenken.

SNERTEN: WMF 1 får plass på selv den aller minste kjøkkenbenk. Foto: Øyvind Paulsen
SNERTEN: WMF 1 får plass på selv den aller minste kjøkkenbenk. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(IFA, Alicante): Kaffebølgen ser ikke ut til å stoppe, og stadig flere nordmenn har i dag en kaffemaskin som okkuperer store deler av kjøkkenbenken.

Podsmaskinen WMF 1 skiller seg heldigvis ut fra den grå mengden, og det er ikke bare fordi den kommer i farger som sølv, rød, sort og hvit.

Vi har testet kapselkaffe: Se hvilken du bør velge av Illy, Nespresso og OBH Nordica, og oppdaterte tester av to av de nyeste på markedet; Dolce Gusto og Senseo.

Liten og enkel

Vanntanken rommer akkurat det du trenger til en kopp kaffe, og skal gi deg varm kaffe i løpet av et minutt. At vanntanken ikke rommer mer er forøvrig like greit, da du alltid vil være garantert ferskt vann.

Maskinen passer også bra til de med teknologiskrekk, her har du nemlig kun en startknapp å forholde deg til. Alt du trenger å gjøre i tillegg er altså putte enn kaffepod (på 70 mm) på plass.


Melk i kaffen? Vi har testet melkeskummere

WMD 1 veier ikke mer enn 1,7 kilo, og med sine små mål (17X17 cm) kan den enkelt plasseres i et skap når den ikke er i bruk, dersom kjøkkenbenken er full nok som den er.

Prisen i Norge antas å ligge rundt 1.200 kroner, og når den ble testet av Norsk Kaffe-informasjon ble den omtalt som "blant de bedre hva angår lungo-varianter".

Avhengig av kaffelatte? Lag jålekaffen selv, spar tusener

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer