Den store utleieguiden

BOLIG: Skal du leie ut - eller er du selv på boligjakt? Da har du kommet på rett sted. Her har vi samlet ALT som er verdt å vite om utleie. Tør du å la være?

Publisert
Sist oppdatert

I populære strøk er det alltid hard kamp om attraktive leieboliger.

Målet med denne artikkelen er å gjøre vår kunnskapsbase lett tilgjengelig for deg, slik at du skal slippe å gå i de utallige fallgruvene som finnes.

Enten du nå er utleier eller potensiell leietager får du her full oversikt over våre gulltips. Denne oppsamlingsartikkelen er delt inn i tre deler. Lenger ned på denne siden kommer svarene på vanlige konflikter mellem utleiere og leietagere.

For å lese mer om hva du bør tenke på som utleier må du trykke her.

Dersom du selv er på jakt etter leiebolig, eller allerede bor i en leid leilighet må du trykke her. Du kan også trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.

Lykke til!

Spørsmål & svar på vanlige boligtvister

Leserne spør: Kan du si nei til husleieøkning?

- Jeg synes jeg betaler alt for mye i husleie, og nå skal det bli enda dyrere. Hvor ofte kan egentlig utleieren øke husleia?

Svaret finner du her.

Leserne spør: Innpåsliten utleier?

- Vi har en utleier som stadig vil inn og kontrollere hvordan vi har det. Har han virkelig lov til det?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer