Den ultimate kjøkkenfavoritten

For to uker siden ba vi leserne stemme på sin favoritt-dings til kjøkkenet. Her er vinnerne!

Publisert
Sist oppdatert

Knivskarpt i teten

Ingen over, ingen ved siden. Det aller beste vi kan ha på kjøkkenet er en god kokkekniv. Det er altså ikke nødvendig med knapper, skruer, eller tekniske finesser - her er det rett og slett godt håndverk som gjelder. Både fra produsent og kjøkkenskriver. Uansett hvor fin og godt slipt kniven er, er den nemlig aldri bedre enn dem som bruker den. Og man kan heller aldri få for mange. Her er altså den ultimate gaveideen: gaven som garantert ikke blir liggende og støve ned i en skuff.

Over 30 prosent av våre lesere stemte på kokkekniven.

Om litt er kaffen klar

Glem presskanne, espressokanne, melkeskummer og andre avanserte duppeditter for kaffelatte-generasjonen. En god, gammeldags kaffetrakter holder fremdeles stand. Fyll på vann, sett i filter, og hell i litt kaffe. Resten klarer kaffetrakteren selv, mens du lager resten av frokosten og leser avisen.

12 prosent av våre lesere setter størst pris på kaffetrakteren.

80-tallsfavoritt

I kampen om annenplassen måtte mikrobølgeovnen se seg slått på målstreken. Kun én stemme skilte den fra kaffetrakteren. Den nye dampkomfyren eller induksjonsplatene er ikke i nærheten av å være så populære som 80-tallsfavoritten. Mikrobølgeovnene har jo også utviklet seg det siste tiåret. Nå kan du velge mellom latterlig billige enkle modeller (fra 300 kroner!) til avanserte med både steke- og pizzafunksjon til minst ti ganger denne prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer