Denne avslører Ikeas produktnyheter

Den amerikanske Ikea-katalogen hinter om hva som er på vei til Norge.

NY: Slik ser den amerikanske Ikea-katalogen ut. Innholdet vil ikke være helt likt i den norske, men den skal gi en "god pekepinn".  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE/IKEA
NY: Slik ser den amerikanske Ikea-katalogen ut. Innholdet vil ikke være helt likt i den norske, men den skal gi en "god pekepinn". Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE/IKEA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er noen som venter på denne, ja, smiler kommunikasjonsrådgiver Siv Egger i Ikea.

Hun sikter til årets Ikea-katalog. Og hun underdriver. Spenningen rundt Ikeas produktslipp er stor hvert år, både i Norge og i resten av verden.

- Vi synes vi er veldig heldige som har kunder som faktisk venter på en produktkatalog, sier Egger til Dinside.

Den norske katalogen vises frem til pressen 5. august. Men den amerikanske katalogen er nå ute, og kan leses på Ikeas amerikanske nettsider.

Test: Ikea Uppleva – er denne alt-i-ett-TV-løsningen verdt pengene?

«God pekepinn»

Katalogen gir oss en forhåndstitt på hva som venter her i Norge. Ikke noe mer. Det er nemlig ikke slik at alle produkter slippes i alle land.

HEMMELIGHETSFULL: kommunikasjonsrådgiver Siv Egger i Ikea vil ikke ut med noe om den norske katalogen før den lanseres. Foto: IKEA
HEMMELIGHETSFULL: kommunikasjonsrådgiver Siv Egger i Ikea vil ikke ut med noe om den norske katalogen før den lanseres. Foto: IKEA Vis mer


- For eksempel tilpasser man produktene ut fra størrelsen på boligene i de ulike landene, som påvirker alt fra stoler til kjøkkenløsninger, forteller Egger.

- Men den amerikanske katalogen gir en god pekepinn på hvordan den norske blir – absolutt.

Les også: Derfor fjerner Ikea populær bokhylle fra sortimentet

Soverom og bad

Temaet for årets katalog i USA er «Where the Everyday Begins and Ends»; «Hvor hverdagen begynner og slutter».

Fokuset i år er altså badet og soverommet. Hva som blir fokus i Norge, vil ikke Egger ut med ennå.

Hele katalogen kan som sagt leses på Ikeas amerikanske nettsider. Her har vi samlet nyhetene vi selv synes er mest interessante og/eller snodige:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer