Denne bilen koster 3 millioner

Selger gammel Toyota til rekordpris på Finn.no. Men du får noe på kjøpet...

Publisert
Sist oppdatert

Stian Bjørhei har lagt ut sin Toyota Starlet '96-modell for salg på Finn.no med en prislapp på utrolige 2.950.000 kroner.

Det er imidlertid ikke bare den 12 år gamle bilen som er inkludert i prisen. Med på kjøpet får du nemlig en 104 kvadratmeters rekkehusleilighet på Kolbotn.

Fra annonsen: Synes du prisen er stiv?? (...) Med på kjøpet følger en rekkehusleilighet med strøken standard.

Styr unna bruktbilfellene

Vanskelig å selge

Bil- og huseier Stian Bjørhei sier han har hatt problemer med å få solgt huset.

Her er annonsen som i skrivende stund ligger ute på nettet. Faksimile: Finn.no
Her er annonsen som i skrivende stund ligger ute på nettet. Faksimile: Finn.no Vis mer


- Boligmarkedet er litt tregt om dagen. Vi har hatt fire visninger på huset uten noen særlig respons, sier Stian Bjørhei til DinSide.

Derfor tenkte han at bilen kunne brukes som ett trekkplaster.

- Bilen er verdt sånn cirka 30.000 kroner, tenker jeg. Nå er jo boligen taksert til samme pris vi selger bilen og huset for, så da får du jo bilen gratis, sier han.

Foreløpig har ingen henvendt seg angående bilannonsen.

Les også: Prisene på leiligheter faller kraftig

Megleren: - Fjern annonsen

Boligen og bilen ligger altså ute i to forskjellige annonser. I boligannonsen er det ikke skrevet noe om at bilen kommer på kjøpet. Det er fordi det er meglerne som legger ut annonsen på Finn.no

Da DinSide kontaktet Stian Bjørheis eiendomsmegler, hadde hun ikke hørt om at kunden prøver å selge bilen sammen med boligen.

- Dette er noe han gjør på egenhånd. Hvis han ønsker å markedsføre boligen på den måten også, skal jeg ikke bry meg om det. Man må jo tenke nye baner nå som markedet er litt tregere enn det har vært tidligere, sier eiendomsmegler Marianne Dåsnes i Vestvendt eiendomsmegling.

Men etter at Dåsnes hadde tenkt seg litt om, ringte hun tilbake til DinSides journalist. Da var tonen litt annerledes.

- Jeg har gått gjennom teksten og etter nærmere ettertanke vil jeg prøve å få ham til å fjerne annonsen. Jeg kan ikke kreve at han gjør det, men jeg vil på det sterkeste anbefale det, sier hun.

- Hvorfor?

- Han tenker i nye baner, men det blir fort litt useriøst. Det er ikke slik vi ønsker å fremstå, vi driver med salg av boliger, ikke biler, sier Dåsnes.

Enn så lenge kan du se annonsen her (ekstern lenke).

Les også: 15 fryktelige funn på Finn

AKTUELT:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer