Hvordan vaske dusjkabinett

Denne billig-blandingen gjør dusjen skinnende ren

Billigere og fantastisk mye bedre enn mange av spesialproduktene du får kjøpt.

VIDUNDERMIKS: Vil du at dusjen skal bli skinnende rein uten å gnikke deg rein? Da er dette et godt tips! Video: Kristin Sørdal. Reporter: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du dusjkabinett med glassvegger, bør du prøve denne vidunderblandingen som vaskemiddel. For det virker faktisk som det reneste vidundermiddelet: Det er enkelt, det er billig, og det blir fantastisk rent!

Og, ikke å forakte: Veldig mange har allerede det de trenger i kjøkkenskapene.

Hjemmelaga versus ferdigprodukt

Vi har testet et godt gammelt kjerringråd mot et av spesialproduktene som finnes på markedet. Vi vil understreke at det finnes veldig mange spesialprodukter som likner på det vi her har benyttet, som er ment for rengjøring av baderom - og som skal være spesielt effektive mot for eksempel såperester som setter seg i dusjen.

Dette er ikke en komplett test av alle baderomsproduktene som finnes på markedet, men Ajax er kun brukt som et eksempel for å ha noe å sammenlikne med.

Du trenger ikke skrubbe

For å snekre sammen det hjemmelaga produktet, tar du ganske enkelt cirka to deler oppvaskmiddel og blander med én del eddik. Vi har benyttet Sun light oppvaskmiddel, men du kan like gjerne bruke et annet.

Du blander det hele godt sammen, og så bruker du en svamp til å påføre blandingen på dusjveggene. Du behøver ikke skrubbe mye, men påfør middelet og gnikk litt rundt der du ser at det trengs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer