Denne boksen trenger du ikke

Det finnes 149 andre måter å få inn RiksTV på.

Svein Ove Søreide i RiksTV  Foto: RiksTV
Svein Ove Søreide i RiksTV Foto: RiksTV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel ikke lenger sant at alle veier fører til Rom. Men nå finnes det hele 150 måter å få inn RiksTV på, skriver digitalTVleverandøren i en pressemelding.

90 prosent, det vil si 135 av disse måtene, er ulike flatTVer som har innebygget mottaker for RiksTV.

Dårlige signaler? Sjekk om det er din feil

Innebygget

- Vi er eneste tv-distributør som tilbyr digital-tv rett i flatskjermen. Giganter som Sony, Samsung og Philips er blant produsentene som har fått godkjent en rekke flatskjermer med innebygd mottaker for RiksTV, sier kommunikasjonsdirektør Svein Ove Søreide i RiksTV.

RiksTV regner med at alle de store flatskjermprodusentene i det norske markedet vil ha innebygget RiksTVmottaker i løpet av cirka et halvt år.

Omtrent halvparten av alle nordmenn har skaffet seg flatTV. Så godt som hele Norge (98 prosent av husstandene) har tilgang til RiksTV etter at det digitale bakkenettet åpnet i de seks siste fylkene i landet i november. Men RiksTV har nå 308 000 kunder på landsbasis.

"Vanlig"? Slik får du RiksTV med antenne

Det kan kanskje ha noe med det låste kanalvalget å gjøre. Dersom man er knyttet til det digitale nettet fra en en leverandør, som for eksempel RiksTV, kan man ikke samtidig bestille TV-kanaler fra de andre leverandørene. Dette kan det nå bli en slutt på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer