Denne kan bli din

Svar på tre enkle spørsmål, og vinn hekksaks.

Du kan vinne denne hekkesaksen fra Black & Decker. Foto: Elisabeth Dalseg
Du kan vinne denne hekkesaksen fra Black & Decker. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen er nå avsluttet

Lei av å kutte hekken for hånd? I samarbeid med Black & Decker gir vi deg sjansen til å vinne en elektrisk hekksaks, eller håndholdte kantklippere.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å svare på tre spørsmål, og gi oss en kort beskrivelse av hva du synes er det beste med våren.

Konkurranseregler:

  • Slik deltar du:Ta quizen og svar på tre spørsmål. Svarer du riktig på alle tre, får du oppgitt et kodeord, samt en mailadresse du skal sende det til.
  • Husk å skrive hva du synes er det beste med våren
  • Vinneren kåres torsdag 16. april.
  • Ansatte i Aller Internett og Black & Decker Norge, samt deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Premiene

Hovedpremien er en splitter ny hekkesaks fra Black & Decker, modell GT 6030. Dette er en elektrisk drevet hekksaks, med motoreffekt på 650 W. Modellen har 25 mm kniver for optimal klippkapasitet, tannavstand på 30 mm og hele 60 cm lengde på sverdet.

GT6030 har en beskyttelsestupp på bladspissen for å hindre skader, dersom du klipper hekk som er i nærheten av vegger, tak eller bakken. Den har også en rask reaksjonsevne når du trykker på stoppknappen. Premien har en verdi på cirka 1.300 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer