Denne leiligheten sier fortsatt seks

Den dårlige tittelen vår til tross: Dette er litt av prestasjon.

Denne leiligheten sier fortsatt seks
Publisert
Sist oppdatert

Etter å nylig ha vært på visning av en 5-roms på 66 kvadratmeter fordelt på to plan, høres seks rom på 60 m2 ut som noe av et mareritt. Måtte eieren holde pusten for å snu seg på kjøkkenet, eller måtte han dukke på vei inn på badet?

Denne såkalte "Front and back"-leiligheten ble laget med plass-knappheten som utgangspunkt, på oppdrag fra en ung, fransk reklamesjef. De franske arkitektene hos h2o architectes har måtte tenke gjennom rom på en så grundig måte at det nesten blir eksistensialistisk, men så er da også sluttproduktet imponerende.

Romløs

Etter omveltningen framstår leiligheten som åpen, luftig og mer eller mindre kontinuerlig, først og fremst fordi alle de separate rommene er erstattet av en "rom-løs" leilighet hvor det meste henger sammen. Leiligheten er med andre ord ikke uten videre for de som liker å stenge seg inne på et rom en time eller to for å sture.

Oppgdragsgiveren samler forøvrig på tegneserieblader. Hvis du synes deler av bildespesialen under ser ut som et forvirret ungkarsrede har du med andre ord litt rett i det, selv om utformingen og tegneseriefokuset tross alt er ganske dempet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.