Tilbakekalles

Denne Pasta Carbonara-en er egentlig fiskegrateng

Se opp for fiskegrateng i denne pastaen!

DETTE KAN VÆRE FISKEGRATENG: Kanskje et triks for foreldre som sliter med å få ungene til å spise fisk? Fiskegrateng er ved en feiltakelse pakket som pasta carbonara. Det kan være alvorlig for fiskeallergikere. Foto: NorgesGruppen
DETTE KAN VÆRE FISKEGRATENG: Kanskje et triks for foreldre som sliter med å få ungene til å spise fisk? Fiskegrateng er ved en feiltakelse pakket som pasta carbonara. Det kan være alvorlig for fiskeallergikere. Foto: NorgesGruppen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At pasta bolognese kan inneholde lasagne, som var tilfellet da Toro tilbakekalte en rekke ferdigpastaretter for kort tid siden, er kanskje ikke så rart - det er jo tross alt ikke så langt fra bolognese-sausen du har på spaghettien til den du putter i lasagnaen.

Nå tilbakekalles et parti pasta carbonara, men her kan nok mange føle at det er litt lengre fra det produktet de kjøpte til det som muligens kan være i pastaretten:

Pasta carbonara tilbakekalles på grunn av at det kan være fiskegrateng!

Hvert år tilbakekalles haugevis av matvarer, av ulike grunner, det kan være innhold av smittestoffer, allergifremkallende stoffer eller fremmedlegemer. Eller det kan være en feilproduksjon, hvor varen ikke svarer til virksomhetens kvalitetsbestemmelser.

Se opp for fiskegrateng!

UNIL AS tilbakekaller et parti med Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara.

Fersk & Ferdig er et produkt som selges i butikkene til NorgesGruppen, som altså er Meny, Kiwi, Joker, Spar og Nærbutikken.

Tilbakekallingen gjelder 400 gram Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara med siste forbruksdag 27.03.17.

Tilbakekallingen skyldes at dette produktet er pakket og merket som Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara, men som feilaktig kan inneholde fiskegrateng.

Produktet som trekkes, kan inneholde torsk, og kan derfor være helsefarlig for dem med fiskeallergi.

Du får pengene tilbake

Forbrukere som har kjøpt produktet bes kaste det eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon.

Du kan kontakte produsenten dersom du har flere spørsmål (telefon 24 11 31 00)

Les også:

Samme handlekurv i samme butikk - til halv pris! Slik gjør du det
Pass på hvilken forpakning du velger: Store prisforskjeller på samme produkt

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer