Denne redder dagen

Duken som redder dagen når du søler rødvin hos svigermor.

Rødvinsvennlig fra Rosendahl. Foto: Produsenten
Rødvinsvennlig fra Rosendahl. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når vi sier Rosendahl, hva tenker du da? De fleste tenker glass og stentøy. Og kanskje til og med Grand Cru. Denne serien fra den danske produsenten har vært en braksuksess i Norge.

Grand Cru-serien er kjennetegnet av de fire snittene som går igjen som en fin detalj gjennom hele serien. Og fra og med i vår kan du også finne dem på tekstiler, dog i en litt rettere variant.

Når ulykken er ute

Stripete duker og matter er ingen grensesprengende nyhet. Men tekstiler du kan søle rødvin på uten at noen merker det (med mindre du blir tatt på fersken i gjerningsøyeblikket) er ikke fullt så vanlig. Vi lurer på hvorfor ikke.

Bomullstekstilene er behandlet med teflon. Så når du veslegutt velter glasset, vil væsken legge seg som dråper som lett tørkes av med litt tørkerull eller en fuktig klut. Krisen over.

Både løper og matter er sydd slik at de kan brukes på to sider, den ene stripete, den andre ensfarget i en matchende nyanse.

Les også: Malingen som tåler søl

Det smarte teflonstoffet kommer i tre fargenyanser: grått, brunt og blått, og fås både som duk, løper og spisematte. Prisen er 659 og 799 for dukene, 369 for løper og 229 for spisemattene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.