Denne saken varmer

I hvert fall hvis du lukker øynene.

Denne saken varmer
Publisert
Sist oppdatert

Så langt har de fleste av oss tenkt at elg i solnedgang har vært gullstandarden når det kommer til å måle hva folk flest synes er fint å se på mens de drikker kaffe hjemme i stua.

Det er mulig den standarden trenger en revurdering nå.

Varmt?

Den nederlandske designeren Guus van Leuuwen viste fram sine siste kreasjoner under årets design- og interiørmesse i Milano, og hvis du gjettet at installasjonen på bildet over var en radiator har du en lysende framtid foran deg.

Disse dyreradiatorene er satt sammen av mellom 40 og 60 stålrør, som først ble bøyd i henhold til instrukser servert av en datamaskin, og deretter sveiset sammen av en annen nederlandsk designer.

Det krever kanskje ikke så mye fantasi for å gjette at dyreradiatorene kobles til sentralvarmanlegget via halen.

Pelskledd

Både elgen, væren og det som ser ut til å være en hund(!) sies å komme med autentiske, hvetefrødfylte pelsstykker som legges over radiatoren, slik at medlemmene av husholdningen kan plukke opp pelsen og bre den over seg hvis radiatoren i seg selv ikke produserer nok varme, eller hvis en simpelthen ønsker å oppholde seg i et annet rom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer