Denne saksa er en vinner

Men var den nødvendig akkurat her?

Denne saksa er en vinner
Publisert
Sist oppdatert

Det mest alvorlige problemet vi kan komme på med pizzaen er ost som føles like varm som solens overflate, og som svir ned ganen så kraftig at det kan kjennes i dagevis etterpå. Hvis noen finner opp en ostenedkjøler som tilpasser varmen til resten av ingrediensene er vi med.

Kombinert.

Vi ser selvfølgelig at enorme bryllupskaker og forvokste, genmodifiserte kalkuner kan være en utfordring for kniven, men denne pizzasaksa påstår hardnakket at det også er problemer med nestenflate rundinger.

Den kombinerer det som kunne vært en stoffsaks med en stekespade, og, voilà, så kan du klippe ut pizzastykkene som var du en syerske med stoffproblemer. Høh.

Millimetermål.

Fordelen med The Pizza Pro, som saksa heter, er at størrelsene på stykkene blir så å si identiske hver gang, noe barnefamilier med petimetersøsken vil sette umåtelig stor pris på.

Ok, så er pizzasaksa her. Før du vet ordet av det blir det slutt på å skjære brunost med kniv. Det er sikkert noen som jobber også med den saken også

Pizza Pro koster 20 dollar, eller drøye 100 kroner.

Det er en liten pris å betale for å bli proff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer