Denne skal få en slutt på vannskader

Snart lanseres nok et våpen i kampen mot de kostbare vannskadene.

Det er dette panelet, med tilhørende sensorer som sørger for at den nye varmtvannsberederen fra Oso ikke bare er smart, men supersmart.  Foto: Produsenten
Det er dette panelet, med tilhørende sensorer som sørger for at den nye varmtvannsberederen fra Oso ikke bare er smart, men supersmart. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vannskader er blant de verste skadene du kan få i boligen din. Totalt betalte forsikringsselskapene ut mer enn 2,5 milliarder kroner etter vannskader i boliger, hytter og næringsbygg - bare i fjor. Hver fjerde krone forsikringsselskapene betaler ut i erstatning går til vannskader, viser tall fra Finansnæringens hovedorganisasjon (FNH).

Det er kanskje ikke så rart at det settes inn store ressurser på å utvikle produkter som kan minske faren for vannskader?

Enkel forsikring mot vannskader: Steng hovedkranen med et tastetrykk

Smart varmtvannsbereder

En ny norsk varmtvannsbereder med automatisk vannstoppefunksjon er et av de siste produktene som er utviklet med tanke på å unngå kostbare vannskader.

- Oso Supersmart er et samarbeidsprosjekt mellom Oso og Waterguard. Waterguard har stått for utviklingen av en styringssentral, knyttet opp mot en av våre varmtvannsberedere, sier Sigurd Braathen, administrerende direktør i Oso til DinSide.

Oso Supersmart skal gi deg det beste fra to verdener.

Er den virkelig supersmart?

- Varmtvannsberederen vi tok utgangspunkt i heter super, derfor supersmart, sier Braathen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.