Denne skal få en slutt på vannskader

Snart lanseres nok et våpen i kampen mot de kostbare vannskadene.

Det er dette panelet, med tilhørende sensorer som sørger for at den nye varmtvannsberederen fra Oso ikke bare er smart, men supersmart.  Foto: Produsenten
Det er dette panelet, med tilhørende sensorer som sørger for at den nye varmtvannsberederen fra Oso ikke bare er smart, men supersmart. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vannskader er blant de verste skadene du kan få i boligen din. Totalt betalte forsikringsselskapene ut mer enn 2,5 milliarder kroner etter vannskader i boliger, hytter og næringsbygg - bare i fjor. Hver fjerde krone forsikringsselskapene betaler ut i erstatning går til vannskader, viser tall fra Finansnæringens hovedorganisasjon (FNH).

Det er kanskje ikke så rart at det settes inn store ressurser på å utvikle produkter som kan minske faren for vannskader?

Enkel forsikring mot vannskader: Steng hovedkranen med et tastetrykk

Smart varmtvannsbereder

En ny norsk varmtvannsbereder med automatisk vannstoppefunksjon er et av de siste produktene som er utviklet med tanke på å unngå kostbare vannskader.

- Oso Supersmart er et samarbeidsprosjekt mellom Oso og Waterguard. Waterguard har stått for utviklingen av en styringssentral, knyttet opp mot en av våre varmtvannsberedere, sier Sigurd Braathen, administrerende direktør i Oso til DinSide.

Oso Supersmart skal gi deg det beste fra to verdener.

Er den virkelig supersmart?

- Varmtvannsberederen vi tok utgangspunkt i heter super, derfor supersmart, sier Braathen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer