Denne varmer best

Forlenger utekvelden.

Dette er testvinneren, Heatlight HLW15. Den kommer også i svart - og du kan få den med 1000 watt i stedet for 1500 watt (som er testproduktets effekt). Foto: Produsenten
Dette er testvinneren, Heatlight HLW15. Den kommer også i svart - og du kan få den med 1000 watt i stedet for 1500 watt (som er testproduktets effekt). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Smartson har testet åtte terrassevarmere fra 150 til 4.000 kroner, for den svenske avisen Göteborgsposten.

150-kroners-varmeren kommer dårligst ut, men dette betyr ikke at den dyreste er den beste ...

Testvinneren

Testvinneren i den svenske testen er den avbildete modellen Heatlight HLW15 til 1.500 svenske kroner. Denne får totalkarakteren 4,4 av totalt 5 mulige - med toppscore på kvalitet og kapasitet. Denne terrassevarmeren er en halogeninfravarmer - i motsetning til tradisjonelle infrarøde varmere som er den andre typen terrassevarmere i denne testen.

Fordelen med halogenvarmerne er at de oppnår maksimal effekt fra første sekund, ifølge Göteborgsposten. Ulempene med halogenvarmerne er at det avgis et sterkt skinn som kan oppleves negativt.

Smartson har testet fire halogenvarmere og fire infrarøde varmere. Alle de tre beste terrassevarmerne er av typen halogenvarmere.

Hvilken terrassevarmer bør du velge?

Pallplasseringene

På andreplass kommer Burda TERM2000 - som også er testens dyreste med en prislapp på 3.990 svenske kroner. Prislappen for denne er den samme i Norge - eller egentlig dyrere: 3.999 kroner er prisen for varmekilden hos Expert.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer