Denon AH-D2000

Den aller ypperste i vår store hodetelefontest. Her kan du lese hvorfor.

Denon AH-D2000
Publisert
Sist oppdatert

Denons store, tunge og behagelige hodetelefoner ser ut som de er bygget for et liv under jorden, i en bunker, mens krigen raser på utsiden. Skinnputer gir uovertruffen ørekomfort, og vekta til tross: De sitter godt rundt og på hodet. Vær oppmerksom på at bøylene ikke gir det største slingringsmonnet for personer med små hoder (vi navngir ikke alle våre testpersoner, men noen erfarte at komforten ble helt i grenseland fordi bøylene ikke kunne justeres tettere), så prøv AH-D2000 før du kjøper hvis du er usikker på hodestørrelsen.

Utseendemessig er nok dette de stiligste og mest elegante klokkene i testen. Det oser kvalitet og sofistikerthet over hele linja, og selv om den lange, stive kabelen minner mest om noe en finner på gamle strykejern er det ingenting som tilsier at AH-D2000 kommer til å - hold dere fast - stryke med med det første.

Litt mindre lydlekkasje

Hodetelefonene er lettdrevne, og kan uten problemer kobles til både mp3-spiller og PC/Mac. Med unntak av Beats by Dr. Dre gir AH-D2000 minst lydlekkasje til personene som befinner seg i din umiddelbare nærhet, og selv om de langt fra isolerer så godt som lukkede hodetelefoner er lekkasjen vesentlig mindre enn hos for eksempel Sennheiser HD-650 eller AKG K702.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.