Ikea:

Derfor endret de

Du kan møte stengt dør.

MERK: Dette er verdt å merke seg. Foto: Erlend Aas / NTB
MERK: Dette er verdt å merke seg. Foto: Erlend Aas / NTB Vis mer
Publisert

Et nytt skoleår, kanskje en ny by, en ny start, er for mange synonymt med én ting: En tur på IKEA. Det kan være stressende nok i seg selv, så da vi måtte ta turen samtidig som alle tilflyttende studenter, var vi ikke tvil: Vi skulle stenge Ikea.

Planen er stort sett ganske streit: Komme rett før restauranten stenger, spise en porsjon kjøttboller (IKEA med lavt blodsukker er ikke gøy), og så sørge for at vi er i kassen, litt før elleve, slik at vi slipper å stå i kø.

Det var åpenbart en stund siden sist. Restauranten var stengt da vi kom, men heldigvis skulle vi ikke ha så mye, og det er mulig å få seg en pølse i kassakøen om det er krise.

Det som ikke slo oss, var at en tidlig stengt restaurant, også betydde tidlig stengt varehus. Vi var ikke kommet lenger enn madrassavdelingen før vi fikk beskjed om at det nå var en halvtime igjen til varehuset stengte.

Den beskjeden kom en time tidligere enn ventet. For Ikea er ikke lenger åpen til klokka 23. På Furuset stenger de klokka 22, på Slependen klokka 21 på mandager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.