Derfor får du ikke solgt

Her er fem grunner til at ingen vil kjøpe boligen din.

Du vil, du vil, men du får det ikke til? Følg våre råd, så kanskje du også får solgt boligen din i høst. Foto: Per Ervland
Du vil, du vil, men du får det ikke til? Følg våre råd, så kanskje du også får solgt boligen din i høst. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boligmarkedet er i medvind. Omsetningstiden minker og prisene øker. Men opplever du at naboene får solgt, mens du ikke får noen på visning, eller at ingen legger inn et eneste bud? Det er ikke nødvendigvis bare uflaks. Det er flere grunner til at en bolig ikke selger, her er noen av de viktigste.

Les også: De ti dummeste feilene en boligselger gjør

Dårlige bilder

De fleste boligkjøpere starter jakten på et nytt hjem på nett. For at din bolig skal skille seg ut i mengden, er det viktig at den ser bra ut i annonsen som skal trekke interesserte til visning. Rydd, vask og sørg for at boligen tar seg best mulig ut.

Se de utrolige bildene: Selger stygge boliger

NB: En ting er å vise boligen frem fra sin beste side - en annen ting er å lyve - eller å manipulere bort industriområder med tåke eller å skjule høyspentledninger bak en sky.

Du bør heller ikke glemme hva som faktisk selges. Det er ikke ulovlig, men det kan nok faktisk skremme bort noen kjøpere. Les om boligen som selges med hjelp av Jan Thomas-bok og moteklokke og trenden med å selge millionboliger ved å vise frem dilldall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer